Csodák zarándokainkkal

Csodák pedig történnek. Ma is.

A Pannon Pilgrim zarándokaival is.

2018 novemberében San Giovanni Rotondóba zarándokoltunk. Több szentmisén is részt vettünk és sokat imádkoztunk Pio atya kegyhelyénél. Utána jónéhány köszönő e-mailt kaptunk; álljon itt közülük kettő, természetesen szerkesztve:


Feladó: B. Katalin <…@gmail.com>
Dátum: 2018. november 20. 9:16

Kedves Gábor!

Szeretném megosztani Veled Pio atyához kötődő kapcsolatomat. Jó volt hallani a történeteket amelyeket felolvastál. Pio atya a mai napig csodákat tesz. Én nem is tudtam róla, hogy még velem is megtörténhet.

Klára nővér, akivel együtt voltam elmesélte, hogy fiatalként haldoklott, szívrendellenességgel született. Pio atya megjelent neki személyesen és megmentette.

Köszönöm, hogy elolvasod a tanúságtételemet. Azóta is történt csoda, amit nem írtam meg.

Álmomban ígéretet kaptam, hogy hamarosan férjhez fogok menni. Sokat imádkoztam hűséges társért, de nem igazán jött össze. Le is mondtam róla. Pio atya azt mondta: „harmadszor is vissza fogsz jönni hozzám a társaddal együtt”. Hittem is nem is. Tavaly volt az esküvőnk. A férjem nem tudott velem jönni, mert anyósom nagyon beteg, de el fogom küldeni hálát adni, és örülnék ha Veletek menne.

Ha jónak látod fel is olvashatod a következő zarándoklaton.

Isten áldjon! Köszönöm, hogy Veletek lehettem.

Kati


Feladó: K. Ágners <…@gmail.com>
Dátum: november 20. 11:54

Kedves Gábor!

[…]

Én Monte Sant’Angelóból hoztam haza kicsi köveket… Azt éreztem ebből szép ajándék lehet majd karácsonyra a Pió atyának írható levélpapírral együtt… A Karácsony csendjében megírni, az Úr elé tenni kinek-kinek, hogy mi az, amiből gyógyulást kér…

A hétvégén kiderült, hogy valaki nagyon hirtelen kapott egy nagyon rossz diagnózist, azonnali műtéti fenyegetéssel… Fogtam hát egy kis követ, és elmentem a családhoz. Meséltem mindarról, amit megéltem, amit a kis kő jelenthet: bizalmat, Istenre hagyatkozást, elengedést… Az Édesapa szorongása oldódni látszott. Tegnap reggel bekerült a kórházba, ahol kiderült, hogy nem rosszindulatú, és azonnal műtétre nincs szükség… 🙂

[…]

Íme a történet vége: az édesapának múlt héten volt egy MR vizsgálata, hogy kiderüljön, hogy a – nem rosszindulatú – daganat hogyan helyezkedik el, kell-e, lehet-e, műteni. Ma találkoztam vele. Kérdeztem, mi az eredmény, mit tudott meg az MR vizsgálatból, kell-e műteni… Mosolygott, és azt mondta, nem, nincs daganata… ?

Ez egy mai, élő csoda…

Ági


Ha Ön is szívesen megtapasztalná Pio atya kegyelmét,
tartson velünk:
2019. május 17–20-án ismét San Giovanni Rotondóba zarándoklunk.

Hasonló ajánlatunk …

Legutóbbi bejegyzések